09 364 81 11
Jobs als verpleegkundige
Maak deel uit van ons team
Samen zorg dragen
Maak kennis met ons team
Aan de slag als arts-specialist
Kom jij ons team versterken?

Waarom kiezen voor het AZ Sint-Elisabeth Zottegem?

WAAROM KIEZEN VOOR HET AZ SINT-ELISABETH ZOTTEGEM?

Werken in het AZ Sint-Elisabeth is werken in een eigentijdse infrastructuur en in een familiale sfeer. We werken elke dag aan een patiëntgericht ziekenhuisbeleid. We halen toptechnologie in huis om op vlak van performantie vooruitgang te blijven boeken.

Ook de zorg voor eigen medewerkers wordt niet uit het oog verloren; de kennis, deskundigheden, vaardigheden en motivatie van onze eigen medewerkers is immers essentieel om de doelstelling op vlak van kwaliteit te garanderen en te behouden. Om uitdagingen blijvend het hoofd te kunnen bieden zijn er voor onze medewerkers steeds mogelijkheden tot begeleiding en ondersteuning. Naast de aandacht voor vorming en opleiding bieden wij ook allerhande extraatjes

Benieuwd naar ons volledig aanbod? Bekijk dan snel onze pluspunten.

Dit artikel werd bijgewerkt op dinsdag 20 augustus 2019
Meer berichten
Momenteel in het SEZZboek

Enkele laatstejaarstudenden van het Vesaliusinstituut mochten even proeven van het leven als operatieverpleegkundige en kregen een unieke introductie in de robotchirurgie.

Wij zijn momenteel op zoek naar versterking voor ons operatiekwartier. Het operatiekwartier is een gesloten afdeling, maar we gunnen je graag een blik achter de schermen.

Meer berichten
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief: