09 364 81 11
Meer berichten
Berichten

De coronacrisis is zeker en vast nog niet voorbij. Alle uitgeschreven voorzorgsmaatregelen blijven nog steeds van kracht. Anderzijds wordt de impact van deze crisis op het ziekenhuisgebeuren steeds minder belangrijk in onze regio. We nemen dan ook de tijd om terug te kijken naar de soms heftige voorbije vier maanden. De gebeurtenissen zitten immers nog vers in onze herinnering. Hiervoor hebben we ook uw hulp nodig!

Vanaf heden vervalt de regeling dat bezoek alleen maar toegelaten is vanaf de vijfde hospitalisatiedag op de heelkundige en internistische afdelingen. Enkel op de PAAZ-afdeling en de afdeling geriatrie blijft deze bezoekersregeling vanaf de vijfde hospitalisatiedag gelden. De afzonderlijke regelingen voor de kritische diensten, materniteit en pediatrie blijven eveneens ongewijzigd. De andere begeleidende maatregelen (bezoekuren, aantal bezoekers, maskerplicht, …) zijn wel nog steeds van kracht.

Vanaf 15 juni starten herstellingswerken in de Tweekerkenstraat in Zottegem. Deze werken zullen duren tot 15 juli. De Tweekerkenstraat gaat volledig dicht en alle verkeer moet omrijden.

Meer op de agenda
Agenda

U kan zomaar het leven van iemand redden, gewoon door bloed te geven! Het vraagt amper een klein uurtje van uw tijd.

Informatieve beurs over zwangerschap en bevalling, met doorlopend begeleide rondleiding en info-sessies voor aanstaande ouders.

De beurs is gratis. Inschrijven is niet nodig.