09 364 81 11
Meer berichten
Berichten

Het kruispunt Tweekerkenstraat/Langestraat wordt vanaf maandag 18 maart volledig afgesloten door werken. Einde van de werken is voorzien op 12 april. Het kruispunt gaat volledig dicht. Alle verkeer rijdt om via Langestraat (N454), Europaweg (N42), Gentweg (N42b), Assestraat, Luiveld, Gaverland, Smissenhoek (N462), Kloosterstraat (N462) en Tweekerkenstraat (N454a).

Deze week kregen we onaangekondigd bezoek van de Vlaamse Zorginspectie voor een inspectie van het cardiologisch zorgtraject. De inspecteurs bezochten de afdelingen medium care en verpleegafdeling cardiologie – pneumologie (1G) De inspecteurs hebben verschillende thema’s gecontroleerd. Er werden geen knipperlichten vastgesteld, wat wil zeggen dat de werking van het zorgtraject goedgekeurd werd.

AZ Sint-Elisabeth Zottegem ontvangt een oorkonde van het Vlaams Patiëntenplatform (VPP). Het VPP zet jaarlijks alle ziekenhuizen in de bloemetjes die via de Vlaamse Patiënten Peiling ervaringen van patiënten meten, deelnemen aan de kwaliteitsindicator over de patiëntgerichtheid van de website en ook transparant communiceren over de resultaten van alle kwaliteitsindicatoren waaraan ze deelnemen. In 2018 mochten 49 ziekenhuizen deze pluim voor hun inzet voor positieve patiëntenervaringen ontvangen.

Meer op de agenda
Agenda

Ook jij kan levens redden. Gewoon door bloed, plasma of bloedplaatjes te doneren. Aarzel geen seconde en wordt ook donor. Kijk voor meer info over doneren op www.rodekruis.be

Informatieve beurs over zwangerschap en bevalling, met doorlopend begeleide rondleiding en info-sessies voor aanstaande ouders.

Ook jij kan levens redden. Gewoon door bloed, plasma of bloedplaatjes te doneren. Aarzel geen seconde en wordt ook donor. Kijk voor meer info over doneren op www.rodekruis.be