09 364 81 11
Meer berichten
Berichten

Vandaag verwelkomden we met veel plezier Kelly Pfaff en Lorenzo Staelens op onze kinderafdeling. Als meter en peter van vzw STISA kwamen zij een heleboel speelgoed overhandigen. Door hun gulle schenking kunnen wij de speelruimte op de afdeling uitbreiden en opnieuw een lach toveren op de gezichten van onze jongste patiëntjes.

Rekening houdend met de dalende infectiegraad in Brakel werd besloten om vanaf maandag 24 augustus het Medisch Centrum Brakel opnieuw te openen. Ook hier gelden dezelfde veiligheidsmaatregelen zoals in het ziekenhuis.

1 augustus startte de Internationale Week van de Borstvoeding, een week waarin dit wonderlijk gegeven van moeder natuur in de kijker staat! De ideale gelegenheid om jullie ons gloednieuw borstvoedingslokaal voor te stellen.

Meer op de agenda
Agenda

U kan zomaar het leven van iemand redden, gewoon door bloed te geven! Het vraagt amper een klein uurtje van uw tijd. OPGELET: gewijzigde locatie! De bloedinzameling gaat door in het lokaal Dienstencentrum van het OCMW Zottegem.

Op 15 oktober 2020 is het de 21ste Dag tegen Kanker. Deze dag willen we iedereen die zelf of in zijn omgeving met kanker geconfronteerd wordt, een hart onder de riem steken door het gele lintje te dragen. Gedurende de hele week worden patiënten van het oncologisch dagziekenhuis extra verwend met pannenkoeken en vers fruit. Ook de wensboompjes staan in ons ziekenhuis verspreid. Zo krijgt iedereen de kans om bemoedigende woorden neer te pennen en omhoog te hangen.

De infobeurs zal, omwille van Covid-19, niet doorgaan in oktober. Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen