09 364 81 11

De nieuwe jobsite van het AZ Sint-Elisabeth al gezien?

20 mei 20

Het AZ Sint-Elisabeth Zottegem heeft een nieuwe jobsite (www.sezz.be/jobs) gelanceerd. Deze site omvat alle openstaande vacatures, getuigenissen van medewerkers en informatie over werken in het ziekenhuis.

Het ziekenhuis werft jaarlijks een 90-tal medewerkers aan en is voortdurend op zoek naar talent om haar kerntaken als regionaal algemeen ziekenhuis op kwalitatieve manier uit te voeren. De website is daarbij een belangrijk aanwervingskanaal. Met de lancering van een werken-bij site wil het ziekenhuis zich duidelijk profileren als grootste werkgever in de regio.

Naast onder meer een overzicht van de vacatures, de arbeidsvoorwaarden en het verloop van de sollicitatieprocedure, omvat de site ook getuigenissen van een aantal medewerkers. Zij geven elk op hun manier weer waarom zij kiezen voor het AZ Sint-Elisabeth als werkgever.

Werken in het AZ Sint-Elisabeth is werken in een eigentijdse infrastructuur en in een familiale sfeer. We werken elke dag aan een patiëntgericht ziekenhuisbeleid. We halen toptechnologie in huis om op vlak van performantie vooruitgang te blijven boeken.

Ook de zorg voor eigen medewerkers wordt niet uit het oog verloren; de kennis, deskundigheid, vaardigheden en motivatie van onze eigen medewerkers is immers essentieel om de doelstelling op vlak van kwaliteit te garanderen en te behouden.

Het ziekenhuis is voornamelijk op zoek naar zorgprofielen zoals verpleeg- en zorgkundigen, logistiek medewerkers. Ook in de ondersteunende diensten zoals schoonmaak, keuken en administratie komen echter regelmatig jobs vrij. 

Neem zeker een kijkje op www.sezz.be/jobs. Wie weet word jij onze nieuwe collega! Of misschien ken je wel iemand die op zoek is naar een nieuwe werkgever zoals wij? Met behulp van de buttons naast de vacatures deel je deze overigens eenvoudig via jouw social media.

 Surf naar www.sezz.be/jobs en ontdek de nieuwe jobsite van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem.

Terug