09 364 81 11

Vernieuwde website Centrum voor mini gastric bypass

20 februari 20
Het Centrum voor mini gastric bypass heeft een vernieuwde website: www.minigastricbypass.be

Sinds 1 juli 2019 is Dr. Wouter Vleeschouwers als chirurg gestart op onze dienst. Hij volgt Dr. Marc Focquet op, die met verdiend pensioen is gegaan.

Ons volledige team staat nog altijd voor u klaar, met Dr. Chris Matthys, Dr. Wouter Vleeschouwers en Mevr. Mia Vermassen als respectievelijk chirurgen en obesitascoördinatrice. Daarnaast zijn Mevr. Karen De Vuyst (psychologe), Mevr. Ann Campens en Mevr. Veerle Van Ghyseghem (diëtisten) altijd paraat om u bij te staan met deskundig advies en begeleiding. Neem gerust contact op, voor uitleg over een chirurgisch of niet-chirurgisch traject. Voor ieder van jullie is een oplossing op maat, die we samen bespreken.

De patiënten van Dr. Focquet kunnen voor opvolging blijvend bij hen terecht, beide chirurgen zijn op de hoogte van uw dossier en zullen u met dezelfde professionaliteit verder begeleiden.

U vindt hen ook terug op Facebook: Centrum voor mini gastric bypass. Klik op 'volgen' en blijf zo op de hoogte van alle nieuwigheden, wordt verrast met leuke receptjes, …
Terug