09 364 81 11

Trainingsbegeleiding via het Sportmedisch Centrum

23 december 20

Wil u graag beter presteren op de fiets of in het lopen? Dan kan u zich vanaf 1 januari 2021 laten begeleiden door onze coach Bart De Clercq in het Sportmedisch Centrum. Als ex-prof wielrenner heeft Bart veel ervaring in verschillende trainingsmethodes. Hij behaalde de trainersopleiding wielrennen (Trainer B) en als master Lichamelijke Opvoeding was het eenvoudig om de ervaring uit het wielrennen over te brengen naar trainingsmethodes in het lopen. Zo begeleidt hij tegenwoordig sporters uit allerhande sportdisciplines.

Hoe gaan we te werk?
  • We doen een maximale inspanningstest ter bepaling van uw conditioneel niveau / trainingszones / cardiale fitheid.
  • Er wordt een intakeconsult gepland met onze coach Bart. Hij bespreekt samen met u grondig uw persoonlijke doelen, trainingsmogelijkheden en maakt een concreet schema op.
  • Het schema wordt via de app TRAININGPEAKS opgemaakt en doorgestuurd. Bijsturing gebeurt maandelijks of continu, afhankelijk van de gekozen formule (recreatief versus competitief).


Wenst u meer info? Ga naar www.sportmedischcentrumzottegem.be, contacteer ons op het telefoonnummer 09 364 89 15 of mail naar sportmedischcentrumzottegem@sezz.be of bart.declercq@pulso-preventielab.be
Terug