09 364 81 11

Spoedgevallendienst verhuist naar een tijdelijke unit

22 januari 21
De renovatie- en uitbreidingswerken van onze Spoedgevallendienst kwamen in een nieuwe fase terecht. Er werd een tijdelijke containerunit geplaatst naast het Triage- en testcentrum Panacea, die vanaf 22 januari in gebruik wordt genomen. Langs deze unit is de tijdelijke Spoedgevallendienst het komende jaar bereikbaar. 


Bent u patiënt voor Spoed?

Naast het containercomplex werd een Kiss and Ride-zone voorzien, die bereikbaar is via de eerste afslag aan het rondpunt op de parking. U kan hier uitstappen en begeleid worden naar de ingang van de containerunit, die aangeduid staat met een groot bord boven de deur. Eenmaal binnen ontsmet u de handen en duwt u op de bel. Een medewerker komt u zo snel mogelijk helpen. Uw begeleider kan de wagen parkeren op de patiënten- en bezoekersparking. Het is verboden te parkeren voor de ingang van Nierdialyse of voor de tijdelijke containerunit. Deze ruimte moet ten allen tijde vrijgehouden worden voor ambulances.

Bent u Nierdialysepatiënt?

Op de patiënten- en bezoekersparking, bereikbaar via de derde afslag op het rondpunt, werden een aantal parkeerplaatsen gereserveerd voor patiënten van de Nierdialyse. Deze werden aangeduid met een parkeerbord en bevinden zich vlakbij de ingang van de Nierdialyse. Het is verboden te parkeren voor de ingang van Nierdialyse of voor de tijdelijke containerunit. Deze ruimte moet ten allen tijde vrijgehouden worden voor ambulanceverkeer.

Heeft u een afspraak bij het triage- en testcentrum Panacea?

U kan zich parkeren op de patiënten- en bezoekersparking via de derde afslag op het rondpunt. Het is verboden te parkeren voor de ingang van Nierdialyse of voor de tijdelijke containerunit. Deze ruimte moet ten allen tijde vrijgehouden worden voor ambulanceverkeer.

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis of het dagziekenhuis?

Er is mogelijkheid om gebruik te maken van de kiss and ride-zone aan de hoofdingang of de ingang van het dagziekenhuis. Indien u de wagen parkeert op de patiënten- en bezoekersparking kan u via het groene pad wandelen naar de hoofdingang of de ingang van het dagziekenhuis. Daarnaast kan u ook gebruik maken van de pendelbus die elke werkdag tussen 8 en 19 uur tussen de parking, de ingang van het dagziekenhuis en de hoofdingang rijdt.

Terug