09 364 81 11

Ziekenhuis met een warm hart

De medewerkers van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem hebben zich de laatste maanden van 2018 opnieuw van hun warmste kant laten zien en namen massaal deel aan de actie 'Ziekenhuis met een warm hart'.

Eén van de acties was een inzameling van rosse eurocentjes (1ct, 2ct en 5ct). Tijdens de editie van 2017 hadden we al de grootste rostjesbox van de regio in de vorm van het logo van het ziekenhuis. De medewerkers van de technische dienst maakten nu nog een tweede rostjesbox en zorgden hierdoor voor een nog grotere inzameling. 

Naast het verzamelen van rosse centjes, organiseerden de ziekenhuismedewerkers nog een aantal acties zoals een koekenverkoop, verkoop van spaghettisaus en kerstrozen. Ook sponsorde onze directie elk griepvaccin die de medewerkers lieten toedienen. Tot slot werden in december allerlei geschenkartikelen voor de feestdagen te koop aangeboden. 

Na alle opbrengsten bij elkaar geteld te hebben, kunnen we met trots zeggen dat ook dit jaar opnieuw een succes was. Alle acties brachten namelijk 15 570 euro op.
 
De winst van alle acties gaat naar 3 goede doelen die geregistreerd zijn bij www.goededoelen.be. Het betreft telkens een goed doel waar een ziekenhuismedewerker nauw mee verbonden is.