09 364 81 11

Nieuwsberichten

Vandaag werden de beroemde azalea's verkocht aan de hoofdingang van ons ziekenhuis.

Vlaams minister Matthias Diependaele en toekomstig burgemeester van Zottegem Evelien De Both waren woensdag 15 september op bezoek in ons ziekenhuis. Ze bedankten onze medewerkers en maakte kennis met het samenwerkingsverband ZoRg.

Ben je momenteel zwanger en zit je nog met vragen over je zwangerschap of de bevalling? Kom dan op 16 oktober naar onze gratis babybeurs! Omwille van coronamaatregelen mogen elk half uur maar 15 koppels binnenkomen. Schrijf dus snel in!

Vanaf 1 september verwelkomen we twee nieuwe anesthesisten in ons ziekenhuis: dr. Colin Coucke en dr. Tyler Heijnen

Heb je binnenkort een afspraak voor een coronatest in het testcentrum Panacea? Meld je dan rechtstreeks aan bij het testcentrum aan onze parking, en niet in het onthaal van ons ziekenhuis.

Op 1 juli voerde Dr. Jonas Verzele de eerste implantatie uit in België van een oplaadvrije batterij voor neuromodulatie met BurstDR™-technologie.

Zwangere en bevallen mama's mogen vanaf nu 2 bezoekers per dag ontvangen, tussen 17 en 19 uur, gedurende max. 1 uur. Het eigen gezin blijft onbeperkt welkom.

Heb je een coronatest nodig omdat je op reis gaat naar het buitenland of naar een evenement? Maak hiervoor je afspraak bij het testcentrum Panacea.

Vanaf woensdag 9 mei versoepelt onze algemene bezoekregeling: 1 bezoeker per dag mag tussen 15 en 19 uur gedurende maximaal 1 uur op bezoek komen. Uitzonderingen op de algemene bezoekregeling blijven gelden.

De dienst Apotheek heeft een nieuwe robot, de BD-ROWA medicatierobot, in gebruik genomen om geneesmiddelen in het ziekenhuis te verdelen. Deze robot laat toe om veiliger en efficiënter te werken, zorgt voor een beter stockbeheer van de medicijnen en is innovatief. In Vlaanderen zijn er slechts een beperkt aantal ziekenhuizen die er één hebben.