Kamerreservatie

Tijdens je inschrijving wordt je kamerreservatie in orde gebracht. Je kan kiezen tussen een eenpersoonskamer en tweepersoonskamer.

Az Sint Elisabeth Zottegem Faciliteiten Maaltijden

Kamerkeuze

  • De keuze voor een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer heeft geen invloed op de kwaliteit van de verstrekte hulpverlening, wel op je comfort en privacy en op de kostprijs.
  • We brengen je tijdens de inschrijving op de hoogte van de kosten die met een opname gepaard gaan en de financiële gevolgen van je kamerkeuze.
  • Je bevestigt je keuze door een ‘verklaring van kamerkeuze en financiële voorwaarden’ te ondertekenen. Verander je nadien van mening? Dan moet je een nieuw document tekenen.
  • Als de kamer van je keuze niet beschikbaar is bij je opname, proberen we tijdens je verblijf zo snel mogelijk de gewenste kamer aan te bieden.
Opgelet
  • Informeer vooraf over de voorwaarden van je verzekeringspolis. Dit kan onaangename verrassingen bij ontvangst van je ziekenhuisfactuur voorkomen.
  • Ben je niet in orde met je ziekteverzekering? Breng tijdig je verpleegkundige of de sociale dienst op de hoogte, zodat zij je kunnen helpen zoeken naar een oplossing.
Bereken een prijsraming

Voor een aantal veel voorkomende ingrepen werd een prijsraming gemaakt om je een zo goed mogelijk beeld te geven van je ziekenhuisfactuur.

Rooming-in

Op een eenpersoonskamer kan je mits het betalen van een opleg overnachten bij een ziek familielid. Informeer ernaar bij de hoofdverpleegkundige van de verpleegeenheid.